Ισχυρό Καθαριστικό Για Μυρωδιές Και Λεκέδες Πλυντηρίου Πιάτων 4 Lt

Κωδικός προϊόντος: 01958-250

Ισχυρό Καθαριστικό Για Μυρωδιές Και Λεκέδες Πλυντηρίου Πιάτων 4 Lt

Ισχυρό Καθαριστικό Για Μυρωδιές Και Λεκέδες Πλυντηρίου Πιάτων 4 Lt.
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με επίμονους λεκέδες, όπως κραγιόν που δε φεύγει στο πλύσιμο του πληντυρίου πιάτων, λεκέδες απο τσάι στα λευκά σας ποτήρια, ή ακόμη έντονες μυρωδιές, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το ισχυρό ξελεκιαστικό Υγρό για πλυντήριο πιάτων που απομακρύνει λεκέδες και μυρωδιές απο φλιτζάνια , ποτήρια και πιάτα.
Μπορείτε να αφαιρέσετε στιγμιαία λεκέδες από καφέ, κραγιόν και τσαί, απλώς βουτώντας τα ποτήρια ή τα πιάτα σας στο υγρό.
Η σύνθεσή του δεν επηρεάζει τα ευαίσθητα σκεύη.
Επίσης απομακρύνει τη δυσοσμία από το πλυντήριο.
Ph: 13-14

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιείστε το ξελεκιαστικό Υγρό για πλυντήριο πιάτων μας, σε διάλυση 1,5-2,5%. Τοποθετείστε τα σκεύη που έχουν λεκέδες στο διάλυμα για 5-15 λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.
Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε αναλογία 0,3-0,5% στο πλυντήριο πιάτων μαζί με τo απορρυπαντικό του πλυντηρίου πιάτων μας, για να διώξετε τους επίμονους και δύσκολους λεκέδες, και να έχετε ολοκάθαρα ποτήρια και πιάτα όταν τα βγάζετε απο το πλυντήριο πιάτων σας.

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη:

Υγρό απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων και ποτηριών Cleaner 100, για περιοχές με μαλακά νερά: https://iclean.gr/aporrypantika-apolymantika/aporrypantika-epangelmatikon-plyntirion-piaton/aporrypantiko-plyntiriou-piaton-cleaner-100/

Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Ποτηριών για Μέτρια και Σκληρά Νερά: https://iclean.gr/aporrypantika-apolymantika/aporrypantika-epangelmatikon-plyntirion-piaton/aporrypantiko-plyntiriou-piaton-cleaner-200/

Ενισχυμένο Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Cleaner 300 για πολύ σκληρά νερά: https://iclean.gr/aporrypantika-apolymantika/aporrypantika-epangelmatikon-plyntirion-piaton/aporrypantiko-plyntiriou-piaton-cleaner-300-gia-poly-sklira-nera/

 

Αναζητάς ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων;
Πρέπει να έχεις στο νού σου όχι μόνο το κόστος, αλλά και άλλα πράγματα, όπως η κατανάλωση ενέργειας και νερού, ο θόρυβος που κάνει, η ταχύτητα πλύσης και άλλα.
Δες εδώ αναλυτικά τι πρέπει να προσέξεις:  https://www.e-exoplismos.gr/dishwasher-guide/

Ποσότητα

11,41 9,20

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 300 Για Πολύ Σκληρά Νερά

    Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 300 Για Πολύ Σκληρά Νερά

  • Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 200

    Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 200

  • Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 100

    Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων Cleaner 100