Εταιρία

Η iClean είναι ελληνική εταιρία που συνεργάζεται με εγχώριες μονάδες παραγωγής στο χώρο του καθαρισμού. Εγγύησή μας, τα εξειδικευμένα απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα, νέας γενιάς και υψηλών προδιαγραφών για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Η iClean φροντίζει συνεχώς να αναπτύσσει το δίκτυο και τα κανάλια διανομής της προσφέροντας εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που κάνουν την καθημερινή ζωή όλων μας ευκολότερη.

Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας, με οικολογική ευαισθησία και αδιάλειπτη κοινωνική ευσυνειδησία προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη με συνέπεια, ποιότητα, οικονομία, υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη και after sales service.

Η iClean είναι πιστοποιημένη από το Γενικό Χημείο του κράτους και εναρμονισμένη με τους κανόνες HACCP και της ΕΕ.

Η κορυφαία ποιότητα προιόντων της iClean οφείλεται στην χρήση της σύγχρονης Τεχνολογίας. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ακολουθεί αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες αυστηρού ελέγχου των πρώτων υλών και της παραγωγής των προϊόντων της, τηρώντας παράλληλα τις αυστηρότερες προδιαγραφές στις διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης προϊόντων.

Ταυτόχρονα η εμπειρία, η επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, η διαρκής επανεκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και η βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής αγοράς επιτρέπει στην εταιρεία να λειτουργεί με αποτελεσματικότητα και ευελιξία ώστε να καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Η iClean προσφέρει άριστα αποτελέσματα με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης.

i. Τα εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης έχουν δοκιμαστεί σε περιοχές ανά την Ελλάδα με πολύ δύσκολες συνθήκες. πχ. Νερό πολύ υψηλής σκληρότητας

ii. Οι επαγγελματικές συσκευές που διαθέτει η iClean, είναι υψηλής τεχνολογίας και ελέγχουν την ακριβή και αυτόματη παροχή των προϊόντων εξοικονομώντας για εσάς το χαμηλότερο κόστος χρήσης.

iClean, Πελάτες και Συνεργάτες: Τα εξειδικευμένα προϊόντα της iClean, απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες των συνεργείων καθαρισμού, της μαζικής εστίασης, των ξενοδοχειακών μονάδων, των βιομηχανικών πλυντηρίων , στους εμπόρους και διανομείς των επαγγελματικών απορρυπαντικών αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που αναζητά ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις για το σπίτι.

Αν ψάχνετε για έναν συνεργάτη σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας στον επαγγελματικό καθαρισμό, να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται στην Ελλάδα και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, τότε η iClean είναι η ιδανική λύση για εσάς.

  • Χαρτοπετσέτα Πολυτελείας Μαύρη 40x33 Φάκελος 125 Τεμάχια *8

    Χαρτοπετσέτα Πολυτελείας Μαύρη 40×33 Φάκελος 125 Τεμάχια *8

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγέλου Γκέλα 42,
Αχαρνές 13674
210 2406318

info@iclean.gr