Ξύλινο Πιρούνι 16 cm. Τυλιγμένο 1/1

Κωδικός προϊόντος: 12132

Ξύλινο Πιρούνι 16 cm. Τυλιγμένο 1/1

Υλικό: Ξύλο

Διαστάσεις: 16 cm.

Συσκευασία: 10 x 100 τεμ.

Ξύλινο πιρούνι, 16cm, με κερωμένη και λεία επιφάνεια, σε φυσικό χρώμα, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο. Φυσικό προϊόν κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου διαχείρισης των δασών και πιστοποιημένο με FSC®. Μεμονωμένα τυλιγμένο σε χαρτί κραφτ.

Δυνατό και ανθεκτικό, κατάλληλο τόσο για κρύα όσο και για ζεστά πιάτα. Μια 100% φυσική λύση, πλήρως εναρμονισμένη με τις νομοθετικές ρυθμίσεις της Ε.Ε. σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδανική αντικατάσταση πλαστικών πιρουνιών μιας χρήσης.

Must – have προϊόν για κάθε HO.RE.CA. επαγγελματική, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, αρτοποιεία, υπηρεσίες catering, take away και delivery, αλλά και καθημερινή οικιακή και γενική χρήση. Διατίθεται επίσης για ιδιωτική εκτύπωση ετικετών στο προϊόν/ή στο χαρτί.

Απολαύστε το φαγητό σας χρησιμοποιώντας ξύλινα πιρούνια και προστατέψτε το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα χάρτινα πιάτα και τα πιάτα και τα μπολ με φύλλα φοίνικας ή φοίνικα και σερβίρετε τα πιάτα σας με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ποσότητα

4,96 4,00

  • Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 700gr Λευκό

    Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 700gr Λευκό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγέλου Γκέλα 42,
Αχαρνές 13674
210 2406318

info@iclean.gr