Τρόποι παραγγελίας

ΤΡΌΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ

Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα μας με 4 τρόπους:

Α) Παραγγελία από τον ιστοχώρο (web site) μας ICLEAN.gr. Η παραγγελία από τον ιστοχώρο μας, είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (24 ώρες) επί επτά ημέρες την εβδομάδα. Εφόσον ο χρήστης καταχωρίσει την παραγγελία του στον ιστοχώρο της Εταιρείας μας σε ημέρες και ώρες εκτός του ωραρίου λειτουργίας μας, δηλαδή 09:00 – 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, η παραγγελία λογίζεται ότι περιέρχεται στον ιστοχώρο μας στις 9:00 π.μ. της επομένης εργάσιμης ημέρας. Από την περιέλευση της παραγγελίας στον ιστοχώρο της εταιρείας μας, αυτή εκτελείται άμεσα και τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται προς αποστολή.

Β) Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά στο τηλ. 2102406318, κατά τις ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00).

Γ) Οι χρήστες μπορούν να στείλουν την παραγγελία τους με FAX στο 2102460621 όλο το 24ωρο. Εφόσον η αποστολή γίνει εντός του ωραρίου, 09:00 – 17:00 τις ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή). Εφόσον η αποστολή και λήψη του FAX γίνει εκτός του ως άνω ωραρίου η προώθηση και η αποστολή της παραγγελίας ξεκινά στις 9:00 π.μ. της επομένης εργάσιμης ημέρας.

Δ) Οι χρήστες μπορούν να στείλουν την παραγγελία τους και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση : sales@iclean.gr, στέλνοντας τον κωδικό ή/και ονομασία προϊόντος, στοιχεία επικοινωνίας και κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

6.2 Η σύμβασή με την εταιρεία μας, θεωρείται κατηρτισμένη αποκλειστικά και μόνο αφ’ ης στιγμής εστάλη σχετικό e-mail «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από την εταιρεία μας ή αντιστοίχου περιεχομένου τηλεομοιοτυπία (FAX). Οι συμβαλλόμενοι με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουν υποχρεωτικά έγκυρο e-mail τους κατά την παραγγελία προϊόντων. Η σύμβαση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να συναφθεί στην Ελληνική γλώσσα.

  • Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 700gr Λευκό

    Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 700gr Λευκό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγέλου Γκέλα 42,
Αχαρνές 13674
210 2406318

info@iclean.gr