Σετ Ξύλινα Μαχαιροπίρουνα 16 cm Τυλιγμένα

Κωδικός προϊόντος: 12114

Σετ Ξύλινα Μαχαιροπίρουνα 16 cm Τυλιγμένα (Πιρούνι – Μαχαίρι – Χαρτοπετσέτα)

Υλικό: Ξύλο
Διαστάσεις: 16 cm
Συσκευασία: 5 x 100 τμχ.
Ξύλινο σετ μαχαιροπήρουνων με πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα, 16 cm, με κερωμένη και λεία επιφάνεια, σε φυσικό χρώμα, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο.

Φυσικό προϊόν κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου διαχείρισης των δασών και πιστοποιημένο με FSC®. Τυλιγμένο σε χαρτί κραφτ. Εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό, κατάλληλο και για πιο στερεά είδη τροφίμων. Μια 100% φυσική λύση, πλήρως εναρμονισμένη με τις νομοθετικές ρυθμίσεις της Ε.Ε. σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδανική αντικατάσταση πλαστικών σετ μαχαιροπήρουνων μιας χρήσης.

Must – have προϊόν για κάθε HO.RE.CA. επαγγελματική, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, αρτοποιεία, υπηρεσίες catering, take away και delivery, αλλά και καθημερινή οικιακή και γενική χρήση. Διατίθεται επίσης για ιδιωτική εκτύπωση ετικετών στο προϊόν/ή στο χαρτί, κατόπιν συνενόησης.

Απολαύστε το φαγητό σας χρησιμοποιώντας το σετ ξύλινων μαχαιροπήρουνων και προστατέψτε το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα χάρτινα πιάτα , τα πιάτα και τα μπολ με φύλλα φοίνικα και αφαιρέστε χάρτινες σακούλες kraft και ολοκληρώστε τις υπηρεσίες παράδοσης και take away με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ποσότητα

8,31 6,70

  • Χαρτοσακουλάκι Αλουμινίου Μόνο Λευκό 9,5*27 10kg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγέλου Γκέλα 42,
Αχαρνές 13674
210 2406318

info@iclean.gr